• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • Зимовий випуск журналу Печерська Асамблея: новий формат видання

Зимовий випуск журналу Печерська Асамблея: новий формат видання

Новий випуск журналу Печерська Асамблея ми присвятили мистецтву в різних його проявах – від музичної індустрії і художнього мистецтва до архітектури, дизайну і подорожей. Саме тому головними героями номеру стали найяскравіші представники мистецької галузі – гурт TamerlanAlena та художниця Taisha 3.14.

В ексклюзивному інтерв’ю журналу Печерська АсамблеяTamerlanAlena розповіли про історію їх гурту, розкрили свій рецепт довгих і вірних стосунків та відповіли на чутки про розтавання, розказали про «закулісся» життя артистів як до, так і після карантину, а також поділилися планами на найближче майбутнє.

«Записати пісню, зняти кліп і викласти на YOUTUBE – це верхівка айсберга, а під поверхнею – сотні й тисячі процесів, комунікацій, моментів, які потребують стовідсоткової інтеграції та стресостійкості».

Не менш цікавим вдалось інтерв’ю з героїнею другої обкладинки, відомою українською художницею Taisha 3.14, яка створює картини, що мають енергію. Вона рідко дає інтерв’ю та не прагне бути впізнаваною на вулицях. Але ексклюзивно для журналу «Печерська Асамблея» Taisha 3.14 розповіла, чому зберігає навколо себе таку таємничість, про що її картини та коли вперше почала заробляти на власному таланті. А також розкрила секрет свого псевдоніму і творчості.

«Я люблю свої роботи. Виділити якусь одну неможливо. Коли багато дітей, улюбленця немає. Вони всі неповторні, і любиш їх однаково».

Цього разу наша постійна рубрика Business порадує читачів великою кількістю цікавих інтерв’ю, адже героями рубрики стали відомі експерти різних сфер бізнесу  – Вікторія Тігіпко, Віталій Мельник, Олексій Латенко, Олександр Орлов, Monatik та Саша Дергоусова.

Також, ми з радістю познайомимо вас з трьома найуспішнішими українськими блогерками, які змогли монетизувати своє життя: Танею Пренткович, Поліною Лонуновою та Таней Парфільєвою.  Ці дівчата тепер не тільки володарки instagram-сторінок з мільйонною аудиторією, вони успішні бізнес-вумен, які відкрили власні справи в різних сферах – ресторани, магазини одягу та навіть секс-шопи. Відверто про бізнес, життя та блогінг – читайте у нашому матеріалі в зимовому номері журналу Печерська Асамблея. 

В рубриці lifestyle наш фешн редактор познайомить вас з основними трендами та образами ділового стилю 20/21 і розкриє секрет ідеального бізнес-луку. А допоможе доповнити ваш діловий образ – парфумований гардероб, про який на сторінках нашого журналу розповідають експерти KAMANA Perfume Store. В бьюті-добірці ви зможете знайти топ продукти сезону для жінок та чоловіків, якими зможете порадувати себе або вашу другу половинку на передодні романтичних свят.

Пропонуємо вашій увазі цікавий матеріал від психолога, сексолога, телеведучої, авторки марафону «Абетка оргазму» та книги «Грати себе»  Наталі Єжової, яка поділилися секретами своєї професії, а також розповіла, як поліпшити сексуальне життя та в яких випадках треба звертатися до сексолога.

Завершують наш вишуканий випуск історії про подорож до столиці Австрії, моду на розкішне заміське життя та топ-7 трендових споруд , які є найочікуванішими в 2021 році.

З любов’ю, Печерська Асамблея!