• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • ПРЕМ’ЄРА! Анастасія Кожевнікова пережила депресію і випустила кліп «Мотылек»

ПРЕМ’ЄРА! Анастасія Кожевнікова пережила депресію і випустила кліп «Мотылек»

Відбулося те, чого так довго чекали прихильники співачки Анастасії Кожевнікової — артистка, відома своїми чуттєвими ліричними піснями, представила танцювальний сингл під назвою «Мотылек». Разом з піснею відбувся і реліз атмосферного кліпу, який був знятий у мальовничих місцях України. Не обійшлося і без відвертого зізнання.

Пустельне узбережжя і водна гладь Чорного моря, дикий острів «на краю світу» Тендрівська коса, Херсонські гори або український Гранд-каньйон, обривисті скелі — всю цю красу можна побачити у новій відеороботі Анастасії Кожевнікової «Мотылек». Пейзажі у відео не поступаються паттернам Ісландії, хоча всі кадри були зняті в Україні. У широті цього величезного «світу», в серці природних просторів танцює чуттєва дівчина-метелик — сама співачка.

Алегоричний образ в кліпі був обраний дівчиною неспроста — нову сольну роботу Анастасія Кожевнікова присвятила всім, кого турбують невиправдані очікування і докори сумління. Ще зовсім недавно, до початку сольної кар’єри артистка сама пережила подібне.

Я поринала в депресивні стани, в якісь моменти здавалося, що нічого не можна змінити, мене з’їдало почуття провини і занижена самооцінка, — відверто розповіла співачка. — В якийсь момент я зрозуміла, що так далі не можна і треба себе рятувати. Потрібно дбайливо зберігати своє нутро — «мотылек», в самому таємному, затишному місці, щоб ніхто ззовні не зміг зачепити.

Співачка зізналася, що депресії наздогнали її вже після першого року участі в гурті «ВИА Гра», і знадобилося багато часу, щоб з ними впоратися: «Бути вірною собі — головна протиотрута всіх бід. Навіть крах мрії і нереалізованість не можуть цьому перешкодити. Не варто заганяти себе у кут, сміливо «танцюй» адже будь-яку проблему можна вирішити. Я зрозуміла це, і дарую цю пісню всім вразливим серцям — кожному на цій планеті. Танцюйте, любіть, розправляйте крила, летіть на світло!”

Цікаво, що пісня «Мотылек» стала музичним розвитком попереднього синглу співачки під назвою «Кокон», а смислова лінія перейшла з однієї композиції в іншу. Музику і слова нового треку написав Олександр Хорошковатий, автор супер-хітів «Звезды в лужах» і «В радости и разлуке».

Пісня Анастасії Кожевнікової «Мотылек» вже доступна для скачування на усіх музичних платформах, mood-відео можна подивитися прямо зараз в ефірі музичних телеканалів і на YouTube-каналі співачки.