• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • Ассія Ахат приступила до роботи над записом нового студійного альбому в стилі New Age з лауреатом Grammy Полом Авгеріносом і чотириразовим номінантом Grammy Девідом Аркенстоуном
Ассія Ахат приступила до роботи над записом нового студійного альбому

Ассія Ахат приступила до роботи над записом нового студійного альбому в стилі New Age з лауреатом Grammy Полом Авгеріносом і чотириразовим номінантом Grammy Девідом Аркенстоуном

Революційне співробітництво в музичному товаристві. Всесвітньо відома українська скрипалька Ассія Ахат підписала контракт з багаторазовим лауреатом Grammy продюсером Полом Авгеріносом для запису нового альбому. Також в записі альбому візьме участь чотириразовий номінант на премію Grammy Девід Аркенстоун.

Як і протягом більшої частини свого блискучого професійного життя, українська скрипалька та співачка Ассія Ахат тільки що досягла ще однієї музичної віхи у своїй видатній кар’єрі. Артистка вирушила в чергову історичну музичну подорож, оголосивши про початок співпраці з американським продюсером Полом Авгеріносом. Разом з ним Ассія приступила до запису нового студійного інструментального альбому, який вийде вже в цьому році.

Альбом в стилі «New Age» обіцяє стати революційним у творчості Ассіі Ахат. У роботі над ним також приймає участь чотириразовий номінант на премію Греммі Девід Аркенстон.

– У період всесвітньої пандемії, яка змінила наше життя і сприйняття реальності, я зрозуміла, що світ і звичні нам речі ніколи не будуть колишніми, і наші цінності змінилися, – коментує Ассія Ахат. – У моєму новому альбомі кожний знайде щось для себе: музику, яку можна послухати під час приготування їжі, їзди на велосипеді, медитації, насолоди відмінними сімейними вихідними або відпочинку в клубі після важкого робочого тижня. Я ніколи раніше не працювала в напрямку New Age і для мене особисто ця робота стане дуже цікавим експериментом!

Керує проектом Тони Суккар – один з найталановитіших молодих музикантів і менеджерів американського шоу-бізнесу – 2-разовий переможець Grammy, в тому числі в категорії “Кращий продюсер року”.

– Ассія настільки унікальна, що не тільки віртуозно грає на скрипці, а також неймовірно співає і бачить тенденції в сучасному суспільстві, світі, життя і музиці, – каже продюсер. – Ця співпраця вже є довгоочікуваною подією в музичній індустрії, і мені вже хочеться поділитися з усіма слухачами музикою з цього альбому. Завдяки скрипці і безлічі інших екзотичних інструментів, музика звучатиме так, як ніколи раніше.

Роботи з нового альбому Ассія планує включити в свій концертний тур по США і Канаді, намічений на кінець 2021 року