• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • «1+1» представив оновлений дизайн каналу до 25-річного ювілею

«1+1» представив оновлений дизайн каналу до 25-річного ювілею

У День Незалежності України, 24 серпня, канал «1+1» провів глобальний редизайн та представив глядачам оновлене візуальне оформлення ефірної графіки. Редизайн став частиною кампанії до 25-річного ювілею, який «1+1» відзначає в цьому році.

Над проектом працювала команда маркетингу «1+1» під керівництвом Наталії Вовк.

«Оновлений дизайн став своєрідним подарунком всім глядачам до 25-річчя каналу. Нове візуальне оформлення стало не тільки більш динамічним і сучасним, але і більш зрозумілим і зручним для глядача. Ми зробили яскравий візуальний ряд, щоб провести телеглядача по величезній кількості різноманітного контенту, який представлений на «1+1» — це новини, інформаційно-розважальні проекти, великі шоу, серіали, реаліті, художні фільми та спецпроекти», — розповідає директор з маркетингу «1+1» Наталія Вовк.

Основною метою оновлення візуального оформлення стало показати різноманітність контенту на «1+1» і познайомити глядача з усіма програмами і проектами каналу. В якості основної концепції редизайну команда обрала «безшовність» і «багатошаровість» контенту: глядач в ефірі постійно переміщається по різним продуктам і жанрами. А також зустрічається з головними героями і обличчями всіх улюблених програм — Аллою Мазур, Наталією Мосейчук, Лідією Таран, Русланом Сенічкін, Людмилою Барбір, Нелею Шовкопляс, Єгором Гордєєвим, Дмитром Комаровим, Катериною Осадчою, Євгеном Кошовим і іншими.

Головною особливістю нового візуального оформлення ефіру стали динамічні фони з букв, які автоматично генеруються з назви продукту. А елемент логотипу «плюс» тепер виступає в якості навігатора-провідника по ефіру, допомагаючи побачити всю потрібну інформацію про поточну програму або анонс наступної.

Команда проекту: маркетинг каналу «1+1» під керівництвом Наталії Вовк; креативний директор — Еліна Гамєєва; керівник відділу брендів і партнерських відносин — Ганна Лавриненко; керівник групи координації виробництва — Юлія Кузьменко; керівник відділу дизайну — Микола Алтухов; Project art-director — Артур Гурейков; концепт-дизайнер — Наталія Пісна; дизайн-директор — Андрій Кратик; старший координатор відділу дизайну — Катерина Кіт; звукове оформлення — Андрій Барба і Сергій Могилевський; керівник позаефірной графіки — Михайло Піхота.

Нагадаємо, що спеціально до ювілею «1+1 Продакшн» працює над фільмом «1+1. 25 років», в якому глядачам покажуть, як змінилася країна і телеканал «1+1» за цей час, а також нагадають про улюблені тв-проекти «плюсах», з яких починалося сучасне українське телебачення.