UKRAINIAN FASHION WEEK FW20-21

Українська мода – це мода, яка більше не вміщається у старі уявлення про себе. Сьогодні вона формує нові – на різних рівнях і в різноманітних аспектах свого існування. Вона динамічна і перебуває у постійній взаємодії зі світом, вона змінює його і змінюється разом із ним. Вона росте і розвивається. Вона виходить за рамки і межі, долає бар’єри і перешкоди. Її не закувати в клітку обмежень. Ukrainian Fashion Week вбачає своє майбутнє в ініціюванні радикальних змін у напрямку сталої моди. З 1 по 5 лютого у Києві відбудуться покази колекцій FW20-21. Програма заходу.

BE SUSTAINABLE! Свідома мода – реальність української модної індустрії

Вперше за 46 сезонів Ukrainian Fashion Week відкриє показ молодих дизайнерів – FASHION ACCELERATOR SHOW. Ці дизайнери – учасники освітньої програми від Ukrainian Fashion Council – переможці національних та міжнародних конкурсів, учасники платформи New Names.

Ukrainian Fashion Week сезону FW20-21 запропонує кілька показів у форматі нон-стоп шоу для того, щоб якомога більше молодих дизайнерів могли представити свої колекції фахівцям та представникам медіа.

OPEN FASHION STUDIO graduate show об’єднає 19 молодих дизайнерів, що завершили навчання у цьому закладі – вони покажуть фрагменти своїх випускних колекцій.

Стежити за останніми новинами Ukrainian Fashion Week можна через офіційний Telegram-канал 

YouTube-канал Ukrainian Fashion Week