• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • Фонд Таблеточки запустив благодійні читання «Казка з зіркою»

Фонд Таблеточки запустив благодійні читання «Казка з зіркою»

Фонд Таблеточки у своєму Instagram запустив благодійні читання «Казка з зіркою», де українські селебріті на деякий час стають онлайн нянями для тисяч дітей! Саме під час карантину мамам випала нагода залишити дитину на виховання зірці, а самим тим часом зайнятися власними справами)

Першою зірковою нянею стала ведуча ТСН на телеканалі 1+1 Марічка Падалко. Разом з молодшою донькою Катрусею вони читали казку в ролях.

Наступна зустріч відбулася разом з зіркою студії «Квартал-95» Оленою Кравець. Ефір був надзвичайно хвилюючим, адже по той бік екрану сиділи підопічні фонду «Таблеточки», онкохворі діти з відділення «Охматдит». Олена Кравець читала вірші з книги «Ответственный ребёнок» Віри Полозкової.

А от ведучий найранковішого шоу країни «Сніданок з 1+1» Єгор Гордєєв, поділився з підопічною фонду «Таблеточки», 9-річною Вірою секретами роботи на телебаченні. Наразі дівчина обирає собі майбутню професію і Єгор зміг відповісти на всі її питання. Наприклад чи правда, що ведучі можуть одягати на ефіри діловий одяг тільки на верхню частину тіла, а під столом часто сидять у домашніх штанях і капцях? Також він розповів історію, як запізнився на свій перший ранковий ефір та поділився лайфхаками, як прокидатися вчасно. 

Ведуча серйозної програми «Право на владу» та новин ТСН на каналі 1+1 Наталія Мосейчук презентувала аудиторії фонду «Таблеточки» улюблену казку свого сина Матвія «Про автобус». «Я не ракета, я — старий автобус. Людям я не годжуся, вовки мені самому не до серця, ото й шукаю нових пасажирів. Хочете вас покатаю?» Вмощуйтеся зручніше та слухайте цю повчальну історію. 

Зірки зізнаються, виступати перед такою аудиторією — хвилююча місія. Для усіх нас ізоляція — тимчасове, а для дітей, які борються з раком — постійне явище. Коронавірус смертельно небезпечний для онкохворих дітей. Під час епідемії вони потребують особливого захисту. Кожен з нас може допомогти просто зараз, детальна інформация як це можна зробити за посиланням