NK Девочки рулят

NK запустила власне реаліті “Девочки рулят”

Сьогодні, 8 квітня, попдіва NK запустила власне реаліті “Девочки рулят”. Це унікальний проект: уперше життя українського артиста показане в форматі digital-реаліті, який об’єднує в собі елементи YouTube-блогу і телевізійного реаліті. На глядачів чекає сезон із 10-ти серій, сповнених пригодами, труднощами, одкровеннями, а також щирими емоціями та переживаннями. Перша серія реаліті “Девочки рулят” вже опублікована на офіційному YouTube-каналі співачки.

Ідея реаліті виникла спонтанно. Після низки труднощів і втрат, артистка потребувала перезавантаження – як на фізичному, так і на ментальному рівні. “Цей рік був досить складним як для мене, так і для моїх улюблених дівчаток – моєї мами Лідії та моєї найкращої подруги Ані Андрійчук, – розповідає NK. – Стільки подій, стільки нових непростих завдань, труднощів і втрат, які глибоко закарбувалися в наших серцях. У певний момент трапився надлом. Я вирішила, що нам потрібне перезавантаження. Це було імпульсивне рішення, але дуже бажане. Я вірю в знаки долі. Знаю, що бажання, яке виникло в той момент – кинути все і відправитися на інший край світу, до океану, виявилося насправді порятунком”.

Співачка відправилася разом з мамою Лідією Петрівною і своєю кращою подругою Ганною Андрійчук в Мексику, на колективний ретрит. Їх об’єднали спільні цілі: відновитися після важких подій і переживань, відпустити минулі невдачі і наповнити себе енергією, знайти новий баланс, який допоможе їм повернутися додому з новими силами.

NK завжди була відкритою і щирою в спілкуванні зі своїми шанувальниками, і слухачі вже встигли скучити за відеоблогом Насті. Тому артистка фіксувала на відео всі важливі моменти цієї поїздки. “Я хотіла прожити цей ретрит разом зі своїми шанувальниками. Впевнена, багато подій і переживання відгукнуться в їхній душі. І можливо, також допоможуть їм справитися з власними труднощами, повернути смак до життя “, – каже співачка.

Події реаліті розгортаються в одному з найкрасивіших куточків світу – сонячному місті Тулум. Настя використовувала формат digital-реаліті, щоб розповісти свою історію “тут і зараз”. “Я не просто хочу показати все, що буде відбуватися навколо, але і поділитися враженнями, емоціями та переживаннями, сам на сам з глядачем. Це ніби запис в щоденнику трьох дівчат, яким, як і всім вам, часом буває дуже нелегко. Вони також можуть втратити сили й баланс, але всією душею прагнуть знайти гармонію і повернути радість життя. Разом ми можемо підтримати один одного. Дівчата точно зрозуміють, що відчуває кожна з нас “, – розповіла Настя Каменських.

Уже в першому епізоді глядачі побачать, як співачка презентувала сюрприз своїм близьким, і як на цю новину відреагував її чоловік. Як проходила підготовка до поїздки? Що пережила співачка напередодні? Чим довелося пожертвувати заради поїздки? Все це шанувальники зможуть дізнатися вже в першій серії реаліті.

Нові серії реаліті “Девочки рулят” виходитимуть щовівторка та щочетверга на офіційному каналі NK в YouTube. Більше деталей можна дізнатися на особистій сторінці Насті в Instagram. Крім того, тут же співачка буде публікувати окремі матеріали, які не ввійшли в основні серії.

Нагадаємо, NK завжди відкрито розповідає шанувальникам про всі сторони свого життя і творчості. Відверті YouTube-блоги співачки зібрали мільйони переглядів.