• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • Молдову на Євробаченні представить співачка українського походження — Natalia Gordienko
Молдову на Євробаченні представить співачка українського походження — Natalia Gordienko

Молдову на Євробаченні представить співачка українського походження — Natalia Gordienko

Молдавська виконавиця українського походження Natalia Gordienko готується підкорювати Євробачення! Цьогоріч найвідоміший пісенний конкурс Європи відбудеться у Роттердамі з 18 по 22 травня. І, здається, на Україну чекає подвійний джекпот. Крім основних учасників від нашої країни — на Євробаченні від Молдови з піснею «Sugar» виступить Natalia Gordienko. Днями співачка презентувала офіційний кліп на свій солодкий хіт. До речі, зйомки відео «Sugar» проходили в Києві, під керівництвом режисера Каті Царик. Оператором відео виступив Юрій Король, а хореографом — Костянтин Гордієнко (балет Freedom).

Для підготовки пісні та номеру для Євробачення, Наталія Гордієнко зібрала інтернаціональну творчу команду. До неї увійшли такі відомі автори, як Філіп Кіркоров, Дімітріс Контопулос, Михайло Гуцерієв та володарка Grammy — Шерон Вон.

Роль головного героя у кліпі «Sugar» виконав український танцівник та модель Назар Грабар, який настільки захопився у кадрі фліртом зі співачкою, що у буквальному сенсі — втратив голову. За режисерським задумом, у відео головна героїня Natalia Gordienko літає в солодких мріях, де встояти перед спокусою — непросте завдання. Герої потрапляють до міста гігантських солодощів і там фліртують один з одним. А наприкінці відео легким рухом руки Наталія… відриває пів голови та з’їдає!

У відео, Гордієнко постала у дуже сміливих та яскравих образах. Співачка балансує на грані провокаційної звабливості й романтично-повітряної привабливості. Ексклюзивні костюми, стильні зачіски й мейк, сексуальні та харизматичні танцівники балету «Freedom», неймовірні декорації солодкого міста — все це про кліп «Sugar»!

Для створення правильного настрою у кадрі, знімальній групі знадобилось близько 40 годин на будівництво декорацій. Ще 22 години пішло на самі зйомки кліпу, нон-стоп, з використанням новітніх технологій.

На майданчику було задіяно понад 50 людей. А 8 танцівників балету «Freedom» і сама співачка, практично безперервно працювали у кадрі. Адже «Sugar» — це музична історія про нестримні почуття — кохання, захоплення, пристрасть! 

Ритмічні рухи з кліпу «Sugar» вже встигли стати вірусними. Користувачі Інстаграм і  TikTok знімають свої версії відео. А сама співачка залюбки ділиться творчістю прихильників у своїх соцмережах.

«Ми хочемо цією піснею та кліпом підсолодити життя всім людям. COVID-19  вніс свої корективи та сірість у життя людей на планеті. За минулий рік ми скучили за багатьма простими речами. Тому ми вирішили створити яскраву і солодку атмосферу любові, радості й безтурботності — та занурити у цю атмосферу глядачів. Хочеться, щоб життя змінилось, стало більш позитивним та солодким! Дивіться моє відео «SUGAR»! Співайте, танцюйте! Чекаю на вашу підтримку у травні на Євробаченні-2021 у Роттердамі! Голосуйте за Молдову! Я буду виступати під номером 7 у другому півфіналі», — звернулась до українців Наталія Гордієнко.

Нагадаємо, що за правилами Євробачення, Україна не може голосувати за свого учасника у конкурсі. Але може підтримати Молдову в обличчі Наталії Гордієнко. 

Дивись найсолодше відео Євробачення 2021  — «SUGAR»! Голосуй за Наталію Гордієнко під час другого півфіналу конкурсу: №7 на Євробаченні 2021.