• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • Заряджає на божевільні вчинки: Riri випустила літній хіт
Заряджає на божевільні вчинки: Riri випустила літній хіт

Заряджає на божевільні вчинки: Riri випустила літній хіт

Знайомтеся, нова зірка на горизонті українського шоу-бізнесу (і, однозначно, твій майбутній краш!) – Riri.
Вісімнадцятирічна виконавиця презентує свій дебютний кліп «Коко». Качовий мотив, соковита картинка, заїдаючі слова і запальні танці – все, що потрібно для трушної літньої історії!

«Це моя дебютна робота, і мені було важливо почати творчий шлях саме з неї. «Koko» відразу покаже людям мій внутрішній стан і передасть правильний вайб – легкий, денсовий, такий трохи п’янкий. Як на мене, це якраз те, що заряджає і мотивує на божевільні літні вчинки», – ділиться Riri.

Сюжет кліпу розповідає історію Аліси в країні Чудес наших часів. Головна героїня прямо з примірочної переноситься в чарівний світ своїх мрій – блискучі образи, запальний хіт, велика сцена і така бажана популярність.
Зйомки казкової історії тривали близько доби. Дві ночі команда професіоналів працювала над створенням кліпу на двох різних локаціях.
Кліп «Коко» хочеться переглядати знову і знову. Їм потрібно надихатися і бігти втілювати в життя пунктики з літнього чек-листа – зустрічати світанок, проводжати захід сонця, танцювати під дощем, влаштовувати пікніки, зриватися в спонтанні поїздки і все-все-все. Загалом, дерзай!

І так, встигни підписатися на Riri, поки це не стало мейнстрімом.

https://promo.bestmusic.com.ua/fanlink/2376