• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • Уля Станіславська: про свій новий комедійний серіал ХАХА.UA

Уля Станіславська: про свій новий комедійний серіал ХАХА.UA

Уля Станіславська – відома Instagram-блогерка та режисер. Вона почала свою кар’єру, знявши кліпи для блогерів, зіркових виконавців Alyona Alyona, Kyivstoner та музичні пародії для «Київстар». Нещодавно Уля на своєму каналі запустила україномовний комедійний серіал, у якому знялися зірки українського гумору та шоу-бізнесу. 19 червня, на каналі СТАНІСЛАВСЬКА відбулась прем’єра першої серії нового комедійного серіалу ХАХА.UA. В інтерв’ю Уля розповіла, як народилась ідея і на чому ж головний акцент у цьому серіалі. 

Уля, нещодавно Ви презентували комедійний серіал. Розкажіть, як народилась ідея?

Ідея народилась після перегляду “Чорного дзеркала». Це антологія схожої тематики, але там висвітлюються технологічні теми. 

Щодо нашої антології короткометражок, то у першому сезоні ми висвітлили трабли, з якими зіткнулись українці на карантині: лінь, обіцянки собі зробити життя кращим, невміння проводити час з рідними вдома, онлайн навчання, соціальні мережі та залежність від них. Стільки є розважальних серіалів, тому захотілось зробити щось важливіше для наших глядачів. Щось, що несе свій сенс! 

А от вже другий наш сезон — планується бути дуже масштабним. Тому раджу підписатись на наш канал! В ньому ми будемо висвітлювати набагато серйозніші проблеми сьогодення. І серії вже будуть досягати 15-20 хвилин. Ще більше гумору і зірок, які ви точно знаєте)

В серіалі відображено багато соціальних  тем. На чому головний акцент? 

Основний акцент хочеться робити на тому, що близько кожному з нас.  Головне, щоб люди при перегляді не тільки кайфанули від якості та гумору, а і задумались про своє життя і змінили його на краще!

На яку цільову аудиторію серіал ХАХА.UA?

Серіал розрахований на «думаючих», тому ми хотіли охопити як можна більше аудиторії від 16 до 35. Як жінки так і чоловіки. У нас така тематика, та гумор не простого рівню, який  буде близький і молоді, і людям постарше. 

Довго шукали підходящих акторів? 

Як тільки у мене на руках були сценарії я, як режисер, читаючи їх одразу уявляла когось зі своїх знайомих блогерів, або акторів.І всі, кому писала я — одразу погоджувались, адже теж підтримували соціальний вклад серіалу!

Доречі, як Ви вважаєте, чи потрібно закінчувати вищу освіту з акторської майстерності? 

Думаю, що хоча б курси — вже дозволяють тобі більше розуміти у акторській майстерності.

Я вважаю — що всього можна навчитись. А людей з талантом круто грати — народжується не так вже і багато. Потрібно працювати над собою.

З якими труднощами зіткнулися під час зйомок?

Прийшлось знімати 4 серії за 2 зміни по 18 годин. Це було дуже важко. Але я вдячна всій команді за віддачу по максимум і сумлінну працю! 

Як Ви вважаєте, чого бракує українському кіно?

Моїх фільмів) Жартую!! 

Хочеться, щоб про українське кіно, як і про саму Україну — говорив весь світ. Саме це є метою нашого продакшину!