TVORCHI новий трек Living My Life

TVORCHI виголошують маніфест свободи та гедонізму у новому треку Living My Life

Український електронний дует презентував новий англомовний трек Living My Life. Це лід-сингл з майбутнього альбому гурту, який вийде у вересні.

Living My Life – маніфест гедонізму, легкості і найяскравіших емоцій від життя та молодості. TVORCHI закликають кожного слухача не жити очікуваннями, не слухати інших, а бути тут і зараз, користуватися будь-якою можливістю й не зупиняти втілення мрій в реальність. Класичні диско-клавіші в поєднанні з сучасними бітами змушують глядачів танцювати просто на вулиці, або, щонайменше, нестримно усміхатися.

«Цю пісню ми б описали як сексуальну, провокаційну, емоційну, романтичну і водночас трошки дивну. Living My Life – це казка про двох людей, які кидають виклик всім обставинам, думкам і силам, які проти них. Вона про те, що ми всі маємо право робити все, що хочемо, і бути з ким хочемо. Цей трек – заклик жити без поганих думок і без людей, які транслюють їх для нас. Адже поки ви з тими, з ким хочете бути, з вами все буде гаразд», – розповідає Джеффрі Кенні, вокаліст TVORCHI.

 Цей трек, як і інші в новому альбомі, були записані Джеффрі та Андрієм Гуцуляком в умовах самоізоляції. Музиканти підтримували комунікацію в Facetime та Telegram, записуючи свої партії кожен у себе вдома.