• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • Співачка Андріана випустила відео кліп відзнятий на Мальдівах

Співачка Андріана випустила відео кліп відзнятий на Мальдівах

Нова пісня Андріани-Мій Ангел, дещо відрізняється від попередніх робіт артистки. Андріана вирішила, що досить видавати з себе веселу бешкетницю, яка найбільше в житті любить кепкувати та знущатись з чоловіків, а все ж таки показати себе ніжною та романтичною, при цьому артистка ані на крок не порушує концепцію в музиці, до якої звикли її шанувальники протягом останніх років, музика знову зроблена з балканськими мотивами, що уже є фішкою співачки та відрізняє її від інших колег з шоу-бізу.

    Для того, щоб зафільмувати романтичну історію , Андріана та її команда вирушили на край світу, на найкрасивіше місце на землі, острів Кандима  що на Мальдівах: « Там надзвичайно красиво, казково та кольорово-говорить артистка- і саме в такому найкрасивішому місці з тих що мені колись доводилось побувати, я вирішила зняти кліп на таку ж ніжну та романтичну пісню».

   Режисером відео уже вкотре став Володимир Шурубура і це вже їхня спільна 10  ювілейна робота, з тих вісімнадцяти, що є в доробку артистки.

«Володя, як ніхто інший вивчив усі мої примхи та капризи і він уже добре  знає , як правильно мене знімати, для того щоб я потім сама собі сподобалась-говорить сама Андріана-тому ми і працюємо з ним так довго протягом багатьох років».

   За сюжетом кліпу, дівчина вирушає в відпустку в теплі краї і при вильоті вона буквально на хвилинку поглядом зустрічається з симпатичним пілотом, але цього виявляється достатньо, щоб закохатись з першого погляду.

    І як би хороше їй не було під час відпочинку в надзвичайно красивому місці, вона увесь час сумує за випадковим незнайомцем та переглядає його фото, які спідтишка встигла зробити, коли його побачила.

    Проте наша історія закінчується хеппі ендом, коли дівчина повертається додому, наш герой очікує на неї в аеропорту, отже їхні почуття виявились взаємними….така історія…

Андріана сподівається, що її ніжна та літня відеоробота додасть усім позитивного настрою та позитивних емоцій.