• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • Шосте Чуття презентує найліричнішу композицію «Твій Hello» в межах альбому «Безмежність»

Шосте Чуття презентує найліричнішу композицію «Твій Hello» в межах альбому «Безмежність»

Гурт давно не випускав лірики і саме тому це особливий трек для «Шостого Чуття». Планувався реліз альбому ще в березні, але через події в світі пов‘язані з карантином гурт переніс презентицію. Вперше слухачі почули декілька пісень альбому «Безмежність» в межах програми «ТСН» телеканалу «1+1», коли «Шосте Чуття» влаштували  #Безпечний_концерт. 

    І саме зараз, 22 травня, альбом з’явився на всіх музичний платформах. Кожній пісні «Шосте Чуття» надаватиме особливого значення і релізитиме їх у важливі для гурту дні вже цього літа. Першою гурт вирішив презентувати композицію “Твій Hello”.

   «Пісня для тих, кому важко пережити розлуку з коханими. Буває, що людей, яких ти втратив через необдумані вчинки — неможливо повернути.

   Тоді ти залишаєшся наодинці з собою. Це інколи найболючіші моменти. Та завжди є вихід — згадувати лише найкраще про цю людину, найщасливіші часи і чекати, сподіватися на це можливо колись несподіване Hello! та довгоочікувану зустріч. Ну і звісно вірити, що дива все таки трапляються” — розповідає лідер гурту Михайло Бучковський.

    Гурт вже відзняв на пісню «Твій Hello” відеокліп, який презентують в кінці травня. «Шосте Чуття» обіцяє, що це буде концептуальна відео робота з глибоким змістом, яка нестиме надію.