• Головна
  • /
  • Без категорії
  • /
  • Прем’єра «Голосу країни.Перезавантаження»: подруга MICHELLEANDRADE, соліст гурту ONiONA та відомий блогер спробують підкорити сцену вокального шоу
Прем’єра «Голосу країни.Перезавантаження»

Прем’єра «Голосу країни.Перезавантаження»: подруга MICHELLEANDRADE, соліст гурту ONiONA та відомий блогер спробують підкорити сцену вокального шоу

Розпочнеться перший день «сліпих прослуховувань» зі спільної пісні тренерів. Артистка DOROFEEVA, яка зі своїм сольним треком увійшла до ТОП-100 світового Shazam, артист та продюсер MONATIK та улюбленець мільйонів українських слухачів Олег Винник, співачка Тіна Кароль, яка вже перемагала в шоу п’ять разів, заспівають на одній сцені хіт The Weeknd «Blinding Lights».

Новий сезон «Голос країни» відкриває нову сторінку своєї історії. У центрі уваги проекту, на сцену якого мріють потрапити найталановитіші та найбільш професійні вокалісти зі всього світу, буде голос та музика.

У прем’єрному випуску проекту на глядачів чекає знайомство з Іриною Ебралідзе. Підтримуватиме вокалістку по відеозвязку її подруга дитинства – українсько-болівійська співачка MICHELLEANDRADE. Іра, яка наразі заробляє співом у ресторанах столиці, виконає хіт Billie Eilish – No time to die. А от чи вдасться дівчині розвернути хоча б одне тренерське крісло, глядачі дізнаються вже у неділю на телеканалі «1+1».

Також на сцену вийде 20-річний блогер Тьома Паучек. Незадовго до участі у «сліпих прослуховуваннях», хлопець написав пісню «Звернення до Монатіка» і виклав у соціальні мережі. Тоді він мріяв лише про те, щоб його улюблений артист її побачив. MONATIK не лише її почув, але й запросив артиста на свій концерт. Хлопець став відомим у мережіYouTube після того, як заспівав пісню «Валентинка», яка вже набрала більше 17 мільонів переглядів. На шоу «Голос країни» Тьома прийшов, щоб дати нове дихання українським народним пісням. Хлопець виконає народний хіт «Гуцулка Ксеня» у власному сучасному аранжуванні.

«Я звичайний хлопець з Чернівців, який веде свій блог, і мене помітила така людина. Я хочу, щоб тренери здивувались. Я спеціально зробив нове аренжерування легендарної української пісні», – прокоментував Тьома перед виходом на сцену.

Чи зможе вокаліст вразити тренерів – стане відомо вже зовсім скоро.

Заспіває на легендарній сцені і учасник гурту ONiONA  Мартиненко Олексій.  Чоловік – з родини музикантів, все життя брав участь у всіх можливих вокальних конкурсах, але досі його мрією залишається перемога у «Голосі країни». Десять років тому він дійшов до прямих ефірів першого сезону легендарного проекту. З того часу пройшло багато років, Олексій весь цей час не зраджує музиці. Він створив успішний музичний проект ONiONA, пісні якого постійно грають на радіо.  Олексій заспіває хіт  зі свого репертуара – «Вода».

А чи розверне крісла наставників та вдруге потрапить на проект, стане відомо вже у неділю.

Прийде на вокальне шоу і Левашева Альона, яка заспіває Мichael Jackson – Earth Song. Дівчина прагне довести всім, що може розвиватися, як сольна співачка, незважаючи на умовні стандарти краси, прийняті у суспільстві. Альона вже п’ять років є солісткою колективу PRIME ORCHESTRA та розвививає свій авторський проект Garna.  Підтримуватиме артистку перед виступом реп-виконавицяAlyona Alyona.

«Сподіваюсь, що сьогодні мій голос буде на першому місці і я зможу розірвати цю легендарну сцену», – каже перед виходом на сцену учасниця.

Нагадаємо, що цього року учасників будуть підтримувати глядачі у залі, які напередодні отримали негативний результат тестів наCOVID-19, а також група підтримки, яка буде знаходитись по той бік камер, вболіваючи за своїх близьких онлайн. Вони будуть на прямому зв’язку зі сценою та зможуть поспілкуватися з учасником одразу після виступу.

У новому сезоні «Голосу країни» зміниться звична для всіх сцена, за лаштунками з’явиться справжній робот, який буде подавати учасникам мікрофон, вимірювати температуру та дезінфікувати руки.

Днями телеканал «1+1» на своїй сторінці в Instagram запустив ексклюзивну маску, завдяки якій кожен користувач зможе відчути себе справжнім учасником «сліпих прослуховувань». Маска рандомно вибирає, яку з пісень тренерів 11 сезону виконує користувач. Так, Тіна Кароль і DOROFEEVA виконали хіти MONATIK «Кружит» і «Каждый раз», а артисту MONATIK випала пісня «Gorit», яку виконує DOROFEEVA. На даний момент маскою скористалися ведучий «Голосу країни» Юрій Горбунов, відомий актор і учасник шоу «Танці з зірками» Арам Арзуманян, ведучий бекстейджу Cлава Дьомін і учасники минулих сезонів шоу «Голос країни». За тиждень маскою «Голосу країни» скористалися більш ніж 1 300 000 разів, що є дуже високим показником активності.

Скористатися маскою можна за посиланням:  https://www.instagram.com/ar/941780336226249/

Дивитися «Голос країни» на телеканалі «1+1» можна online, зареєструвавшись на сайті https://1plus1.video/ чи у мобільному додатку 1plus1.video.

Дивіться «Голос країни» кожної неділі у 21:00на телеканалі «1+1».