Молитва за Україну від DZIDZIO

Михайло Хома (DZIDZIO) разом з Молодіжним симфонічним оркестром України під керівництвом диригентки Оксани Линів кілька місяців тому почав працювати над проектом «Державний Гімн України». Робота тривала в київському Будинку звукозапису, єдиному місці в Україні, де можна одночасно записати більше сотні музикантів та хористів. 

Під час роботи над Державним Гімном в Михайла з’явилась ідея записати також і Духовний Гімн України «Боже великий, єдиний, нам Україну храни». Зробити це в такі стислі терміни було нереально, проте Михайло наполіг: 

«В процесі підготовки до проекту “Державний Гімн України” в певний момент я зрозумів, що мушу обов’язково записати і Духовний Гімн України». У нас склалася чудова команда разом з молодими талановитими музикантами зі всієї України і молитву «Боже великий, єдиний…» вони виконували разом зі мною вперше»

Робота над «Молитвою» завершилася в особливий день – на Благовіщення. Режисером відео став давній друг Михайла – Володимир Шурубура. Основною локацією було обрано визначну пам’ятку історії та духовності Софіївський собор (Софія Київська), місце особливої духовної сили захисту народу України. «Молитва за Україну» – це неземна надпотужна сила, яка допоможе усім українцям перейти ці непрості часи, що зараз випали на долю України і всього світу.