• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • MAX BARSKIX та ALYONA ALYONA стануть хедлайнерами благодійного концерту для лікарів

MAX BARSKIX та ALYONA ALYONA стануть хедлайнерами благодійного концерту для лікарів

30 травня пройде другий благодійний онлайн-концерт «Сміливе серце» за участі MAX BARSKIX, ALYONA ALYONA, ALEKSEEV, NIKITA LOMAKIN. Мета проєкту — подякувати лікарям і зібрати кошти на придбання засобів захисту та обладнання для медичного персоналу, який рятує  життя хворих на COVID-19. Початок прямого ефіру — о 19:00 на телеканалі М1 та YouTube-каналі «Чоткий паца». Концерт будуть переводити на жестову мову. 

У прямому ефірі телеведучі М1 — Маша Виноградова та Андрій Чорновол — зателефонують та наживо поспілкуються з медиками, які перехворіли на COVID-19. На зв’язок під час концерту також вийдуть представники УББ і Пацієнтів України, щоб розповісти про ситуацію із забезпечення лікарень, медиків та куди підуть зібрані кошти.

Допомогти лікарям-супергероям  можна, зайшовши на сторінку Української біржі благодійності або надіславши SMS із будь-яким текстом на номер 88001 (вартість 1 повідомлення — 20 грн.) Всі зібрані кошти підуть на рахунок благодійного фонду “Пацієнти України”, який закупить та доставить засоби захисту для медиків.

Вся детальна інформація на сайті проєкту. «Сміливе серце» це проєкт-подяка героям нашого часу, які жертвують собою, своїми силами та здоров’ям заради того, щоб рятувати інших.

Благодійний музичний марафон «Сміливе серце» організовують ком’юніті-агенція OMG agency, телеканал М1, асоціація ВАМП, фестиваль Atlas Weekend, квитковий оператор Ticketsbox. 

Проєкт здійснюється за підтримки Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що здійснюється Pact в Україні завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).