• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • Четвертим учасником нового сезону “Танців з зірками” став актор Тарас Цимбалюк

Четвертим учасником нового сезону “Танців з зірками” став актор Тарас Цимбалюк

Вже кілька днів в соціальних мережах поширюється #танціззіркамиchallenge – щорічний зірковий челендж, під час якого учасники нового сезону передають один одному танцювальний виклик та запрошують взяти участь у шоу «Танці з зірками». До зіркових учасників четвертого сезону оновленого проекту «Танці з зірками» долучився український актор та виконавець головної ролі у фільмі «Чорний ворон» Тарас Цимбалюк.  На своїй сторінці в Instagram він опублікував відео, у якому повідомив підписникам, що приймає виклик #танціззіркамиchallengе від співачки та екс-учасниці гурту «Віа Гра» Санти Дімопулос. 

Відеоролик актор зняв удома, у ньому на телефон Тараса приходить повідомлення від Санти Дімопулос. У кадрі він квапливо починає збиратися, аби повідомити про участь у шоу та передати естафету своїй колезі – зірці серіалу «Папік» та «Голосу країни» Дарині Петрожицькій.  

Свою участь у новому сезоні  шоу «Танці з зірками» зірка «Чорного ворону» Тарас Цимбалюк прокоментував так: 

«Я вважаю, що мова тіла — це щось глибоке, філософське. Тому для мене «Танці з зірками» —  справжній виклик. Це шоу, котре об’єднує мільйони українців, тому маю за честь взяти участь у цьому проекті»

Зовсім скоро стане відомо, чи прийме танцювальний виклик акторка Дарина Петрожицька від свого колеги, та чи побачать її глядачі на головному танцювальному паркеті країни.  

Нагадаємо, наразі вже відомі імена чотирьох зіркових учасників нового сезону «Танців з зірками». Олег Винник, партнеркою якого стала Олена Шоптенко, Надія Мейхер, Санта Дімопулос і Тарас Цимбалюк змагатимуться за омріяний кубок переможців. Раніше у студії ранкового шоу «Сніданок з 1+1» відкрили імена трьох суддів: Катерина Кухар, Влад Яма та Григорій Чапкіс оцінюватимуть танцювальні здібності зіркових учасників у четвертому сезоні оновленого шоу. Зовсім скоро стануть відомі імена усіх зіркових учасників, ведучих та суддів нового четвертого сезону проекту, слідкуйте за анонсами.

Традиційно у шоу  беруть участь зірки. У парах з професійними хореографами вони танцюють для глядачів, які у свою чергу голосують за своїх фаворитів, наближаючи їх до перемоги.

Переможцями третього сезону проекту стали акторка Ксенія Мішина та її партнер – танцівник і хореограф Женя Кот. Над виробництвом проекту працює команда Big Entertainment Shows «1+1 Продакшн».

Прем’єра нового четвертого сезону «Танців з зірками» відбудеться цієї осені на «1+1».