• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • Цьогорічну церемонію нагородження премії YUNA вестиме ведучий «Євробачення»

Цьогорічну церемонію нагородження премії YUNA вестиме ведучий «Євробачення»

Стало відомо ім’я ведучого, який стане обличчям премії цього року.

За вісім років існування музичної премії YUNA вести церемонію нагородження доручали лише найбільш досвідченим шоуменам, справжнім професіоналам своєї справи. Першу премію вели зіркові пари, яких доти ніхто не бачив у таких поєднаннях. Тричі головною персоною вечора ставав Потап. Генеральний продюсер і співзасновник премії Павло Шилько зі своїм 20-річним досвідом роботи на радіо й телебаченні та головний інтерв’юер країни Анатолій Анатоліч теж були неперевершені на YUNA 2016 та 2018 відповідно.

Не стане винятком щодо професійних традицій і цьогорічна церемонія нагородження. Сьогодні, 21 лютого, Павло Шилько в ефірі «Сніданку з 1+1» повідомив, що ведучим YUNA 2019 стане Володимир Остапчук – телеведучий, на рахунку якого проведення пісенного конкурсу «Євробачення 2017», а також телевізійний проект «Інспектор. Міста» на «1+1». Володимир зазначив, що для нього працювати з YUNA – почесно і відповідально, а також відповів на запитання глядачів онлайн-конференції «Комсомольської Правди в Україні» разом із Павлом Шильком.

«Дуже круто бути частиною великої команди, що працює над премією YUNA. Я знаю, що ця премія відіграє дуже важливу роль у музичній індустрії країни – тут можна побачити музикантів, яких не бачив ніде до цього. В мене багато разів таке було: ти на YUNA дізнаєшся про когось, а потім ці виконавці стають популярними для широкого загалу.  Зі свого боку я намагатимуся зробити премію більш інтерактивною. Ми з Павлом (Шильком) вже обговорювали ведення, і взяли до уваги кілька потужних західних референсів. Десь буде враховано стиль Рікі Джервейса, також ми зауважили особливості подачі Джіммі Феллона… Є багато тих, на кого варто рівнятися, брати найкраще» – ділиться Володимир.

Музична премія YUNA – це щорічна національна премія, що відзначає найкращих діячів музичного мистецтва. Цьогорічна церемонія нагородження – вже восьма за рахунком. Вона відбудеться 22 березня у Палаці «Україна».