• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • Сергій Бабкін зіграє в новій українській авантюрній комедії «11 дітей з Моршина»

Сергій Бабкін зіграє в новій українській авантюрній комедії «11 дітей з Моршина»

Артист-душа, актор, тренер-переможець 8-го сезону «Голосу Країни» — Сергій Бабкін стане героєм фільму «11 дітей з Моршина» від продюсера «DZIDZIO Контрабас» Сергія Лавренюка!

Для Сергія ця роль є довгоочікуваною, адже він давно хотів повернутись до зйомок у повнометражних фільмах, й привівши своїх дітей на кастинг у стрічку, потрапив у фільм сам!

                                Сергій Бабкін привів дітей на кастинг до фільму, а потрапив сам! 

«Я давно мріяв знятися у повнометражному фільмі. Впевнений, що це буде незабутній досвід, а з такою знімальною командою — ще й весело», — розповів Сергій Бабкін, музикант, актор, автор і виконавець власних пісень.

«Мені приємно, що Сергій жодної миті не сумнівався і вирішив зніматися у нашому фільмі. Його роль буде неочікуваною не тільки для його фанів, але й для нього самого. Ми з режисером Аркадієм Непиталюком вже придумали його образ. Тож чекайте сюрпризів!», — Сергій Лавренюк, продюсер.

«Від початку анонсу фільму навколо нього вже почали народжуватися смішні та цікаві історії. Мені з командою це приємно і мотивує створити щось незвичне для українського кіно. Дуже скоро ми оголосимо весь зоряний каст на головні ролі у фільмі, адже зйомки заплановано на середину червня», — Аркадій Непиталюк, режисер.

Про фільм:

Немає нічого неможливого для тих, чиє життя тільки починається!  Ватага дітлахів з українського курортного містечка вирішили погратися в дорослі ігри та організувати аферу століття. На що здатні 11 дітей з Моршина – можна лише здогадуватися.