Прем’єрна «Дизель п’ятниця» на ICTV

28 серпня на телеканалі ICTV відбудеться відразу три прем’єри проектів «Дизель Студіо» – новий концерт «Дизель Шоу», восьмий сезон скетчкому «На Трьох» і другий сезон ситкому «Вижити за будь-яку ціну». Вперше телеканал влаштовує день великих прем’єр гумористичних проектів. З прем’єрами повернеться «Дизель Шоу». Глядачі побачать нові номери, зняті на концерті в Одесі.

«Телеглядачі зачекалися прем’єр, глядачі сумували за концертами, а ми – за сценою, – зізнається Єгор Крутоголов. – Тому ми приїхали до Одеси піднімати людям імунітет гумором. Дали концерт з телезйомкою на 4,5 години. Довго, але наші улюблені глядачі гарно трималися до кінця! Спасибі їм за це».

На екрани вийде восьмий сезон «На трьох», в якому знялися всі десять акторів «Дизель Студіо». До «золотого» складу скетчкому приєднаються Маруся Грицук, Дмитро Танкович, Сергій Писаренко та Євген Нікішин.

«Ми хочемо зробити велику «Дизель-п’ятницю». Як показують телерейтинги, наші глядачі дуже люблять дивитися на акторів «Дизель Шоу» в будь-яких проявах. Люди приходять додому після роботи і розуміють: якщо зараз включать телеканал ICTV, то відпочинуть і насолодяться якісним гумором», — розповідає шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар.

Ще глядачі побачать старт другого сезону серіалу «Вижити за всяку ціну» про життя молодої сім’ї з батьками під одним дахом. У новому сезоні Вікторія Булітко, Олександр Бережок, Валентина Біблів і Микола Боклан покажуть нові смішні історії про життєві перипетії двох поколінь.

Вікторія Булітко інтригує глядачів нововведеннями: «У другому сезоні глядачі дізнаються, що я майстер манікюру та педикюру. Тепер буду працювати не тільки в кадрі, а й за манікюрним столом (сміється). І ситком обов’язково буде обростати новими декораціями. Ще телеглядачі побачать, як живуть Єгор з Яною в його суперсучасній квартирі. Ближче познайомляться з нашим сусідом – дідом і побачать інших нових героїв».

Усі прем’єри вийдуть 28 серпня на телеканалі ICTV!