ОЛЕГ СКРИПКА презентує: ОНЛАЙН VECHORNYTSI / МАЇВКИ-ГАЇВКИ

25 квітня Воплі Відоплясова провели перший в Україні благодійний онлайн-концерт по квитках у форматі віртуального бенкету, на який було запрошено всіх фанів. Музиканти не тільки грали та співали, а разом з публікою з усього світу смакували добре вино і, звісно, закусювали). На бенкеті були гості не тільки з усієї-усієї України, та й з Німеччини, Ірландії, Італії, Португалії, Ізраїлю, США, Канади. Було славно — вибухово! Саме такого прагне наше серце у ці часи! Свято так сподобалось усім нам, що Олег Скрипка вирішив анонсувати продовження БЕНКЕТУ, і вже 9 травня запрошуємо усіх на ОНЛАЙН VECHORNYTSI / МАЇВКИ-ГАЇВКИ. Буде вам файна музика, інтерактивне спілкування та дегустація вишуканих вин. Всі бажаючи зможуть поставити свої питання, а Олег  та його гості будуть чемно відповідати.

Цього разу разом з Олегом з вами бенкетувати будуть шановні гості,  відомі українські музиканти.

Господар онлайн вечорниць — Олег Скрипка

Шановні гості:

Сергій Танчинець (Беz Обмежень)

Іван Леньо (KOZAK SYSTEM)

Фома (MANDRY)

Тарас Компаніченко (Хорея Козацька) 

Трансляція події відбудеться 9 травня о 20.00 з Концерт Холу VV22 на PlayitPlay.com. Як і раніше, маємо на меті підтримати своїх прихильників та зібрати кошти для людей старшого віку, якими опікується Благодійний фонд «Життєлюб». Отже, приєднатись до допомоги посильними сумами можуть усі небайдужі, рахунок для пожертв 5168745300460083 Скрипка О.Ю. ПриватБанк.

Крім славних співів та спілкування, на глядачів та гостей концерту чекає також вишукана винна дегустація від бренду «Land of Basarabia» (Земля Бессарабії) компанії Ganea Vineyards.  Продукція цієї компанії відзначена міжнародними винагородами, зокрема, вино цієї марки внесено до гіду MICHELIN. Олег Скрипка та гості вечора проведуть дегустацію  найкращих вин цього бренду, а також авторські вина Олега Скрипки КРАЇНА МРІЙ.

Чекаємо усіх наших друзів на Маївках-Гаївках 9 травня! Славно побенкетуємо!

Де:  PlayitPlay.com

Коли: 9 травня о 20:00

Квитки: https://online.karabas.com/oleg-skripka-online-vechornytsi

Подія в ФБ: https://www.facebook.com/events/1962314957226651/