• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • Музичний марафон «Ти не один» зібрав більше мільйона гривень для захисту лікарів від COVID-19

Музичний марафон «Ти не один» зібрав більше мільйона гривень для захисту лікарів від COVID-19

3 травня на телеканалі «1+1» відбувся благодійний онлайн-концерт з зірками українського шоу-бізнесу в рамках марафону «Ти не один». Усі зібрані кошти підуть на допомогу лікарям, які рятують життя хворим на COVID-19

Аби підтримати українських лікарів у боротьбі проти коронавірусної хвороби на телеканалі «1+1» провели благодійних музичний марафон «Ти не один» за участю зірок шоу-бізнесу. Відомі українські артисти, які наразі залишаються на самоізоляції, об’єдналися довкола соціальної ініціативи телеканалу «1+1» та заспівали зі своїх домівок у форматі онлайн, щоб підтримати медиків. Під час онлайн-концерту глядачі мали змогу долучитися до благодійності, надіславши смс-повідомлення, вартість якого ставала доброчинним внеском у марафон. За виручені кошти придбаються засоби індивідуального захисту для медиків, які щодня рятують життя хворим на COVID-19 — респіратори, захисні костюми, рукавички та інше устаткування. Марафон стартував 3 травня о 21:00 в ефірі телеканалу «1+1» та завершиться 8 травня в ефірі «Сніданку з 1+1», коли буде оголошено фінальну суму збору.  

Відкривав музичний марафон мультиартист та тренер вокального шоу «Голос країни» MONATIK, який співав на даху будинку запальний хіт «Жизнь поет».

Співачка Оля Полякова під час виступу провела екскурсію власним будинком та заспівала разом зі своїми доньками пісню «Эй, секундочку». Епатажна співачка відзначилась яскравим образом – вона підтримала популярний челендж та з’явилася у кадрі з подушкою підперезаною паском.

На телеглядачів чекав ще один сюрприз – дует Джамали та alyona lyona. Переможниця Євробачення, яка зараз чекає на появу другої дитини, проникливо виконала ліричну пісню «Жалі», а молода артистка alyona lyona під час виступу зачитала реп українською мовою.

Співачка та тренер вокального шоу «Голос країни» Тіна Кароль виконала хіт «Жизнь продолжается». Вона звернулася зі словами вдячності до українських медиків та під час виступу розмалювала своє тіло зеленою фарбою, яка за допомогою телевізійних технологій у кадрі створила прозорий ефект, що став символом поваги до роботи українських лікарів. 

Загальна сума виручених коштів на сьогодні складає 1 249 559 гривень. З них 534 200 гривень – це благодійні смс-повідомлення, які надсилали глядачі під час перегляду онлайн-концерту марафону «Ти не один», 87 952 гривні вдалося зібрати на сайті ubb.org.ua .

Нагадаємо, першим внеском у рамках марафону стали кошти телеканалу «1+1», зібрані від голосування та продажу реклами під час фіналу «Голосу країни-10» — 627 407 гривень.  

Також протягом тижня у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» глядачі матимуть змогу познайомитися з лікарями, які щодня рятують життя хворим на COVID-19. Протягом марафону канал «1+1», об’єднавшись з ведучими та зірковими учасниками марафону, у соціальних мережах розпочав ініціативу #лікарютинеодин. Сьогодні у прямому ефірі ранкового шоу глядачі познайомились з учасником соціальної ініціативи –  лікарем-кардіологом Івано-Франківського обласного клінічного кардіологічного центру, доктором медичних наук Андрієм Витриховським, який став гостем студії разом з телеведучою ведучою Катериною Осадчою — співведучою марафону “Ти не один”.

Протягом тижня, до 8 травня включно, українці матимуть змогу взяти участь у благодійному марафоні надіслати смс зі словами підтримки лікарям на номер 88001. Вартість одного благодійного повідомлення складає 20 грн. Послуга доступна для абонентів передплаченого мобільного зв’язку Київстар, Vodafone, lifecell та абонентів 3Mob (ПДВ та збір до Пенсійного Фонду не стягуються). Усі кошти надійдуть Українській біржі благодійності (https://ubb.org.ua), яка спільно з громадською платформою РазомUA та за рекомендаціями МОЗ організують придбання спецодягу, обладнання та засобів захисту для лікарів. Окрім того, благодійний внесок на будь-яку суму можна зробити онлайн 24/7 на сайті Української Біржі Благодійності підтримавши проект «Ти не один» (за посиланням https://ubb.org.ua/uk/project/6050/) або здійснити переказ за реквізитами: 

МБФ «Українська Біржа Благодійності»

ЄДРПОУ: 38005762

Банк Кредит Дніпро р/р UA753057490000002600730669803

Призначення: Благодійний внесок Ти не один 

Долучайтесь до благодійності та допомагайте лікарям, не виходячи з дому.