• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • Концертний переворот: Український гурт Green Grey організовує перший у світі вертикальний концерт

Концертний переворот: Український гурт Green Grey організовує перший у світі вертикальний концерт

7 червня легендарна українська група Green Grey проведе перший у світі перформанс у нових умовах – вертикальний концерт. Ініціаторами цієї ідеї стали учасники групи на чолі з Dizel, які вирішили організувати такий концерт на честь 28-річчя гурту. Концерт пройде на території готелю Bratislava в місті Київ.

Вертикальний концерт – це формат, де сцена буде розташована на даху сусіднього корпусу готелю, а глядачі дивитимуться його з балконів номерів, дотримуючись усіх правил карантину (групи людей не більше чотирьох і дистанція в 1,5 м). При створенні сцени будуть використані новітні технології – підлоговий 3D мапінг, який зображає стихії – вогонь та воду.

 «Коли ми стояли біля готелю «Братислава», нас осінило – це ж справжній концерт-хол у сучасних умовах: 160 VIP-лож приблизно на 600 людей. Я думаю, що на сьогодні  це чудовий вихід із ситуації з неможливістю проводити концерти. Щойно ця ідея спала нам на думку, ми відразу ж взялися за її реалізацію. Перед нами відкрилися нові можливості, особливо з використанням 3D мапінгу, стріт-мапінгу та інших нових девайсів, які використаємо і покажемо на нашому концерті. Також ми прийняли рішення масштабувати нашу ідею, і вже цього літа плануємо вирушити в тур Україною з таким безпечним і унікальним шоу!» – розповів Dizel з гурту Green Grey

Нагадаємо, що в кінці 2019 року Dizel на честь свого ювілею влаштував наймасштабніший джеймсейшн у країні і зібрав повний зал.