• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • Клонування та шокуючі традиції Китаю: Дмитро Комаров розсекретив, що покажуть у новому сезоні “Світу навиворіт”

Клонування та шокуючі традиції Китаю: Дмитро Комаров розсекретив, що покажуть у новому сезоні “Світу навиворіт”

У першій серії Дмитро Комаров опанує нову небезпечну професію — збирача шишок на саморобній повітряній кулі. Вже сьогодні о 22.45 на “1+1” відбудеться прем’єра нового сезону найекстремальнішого тревел-шоу “Світ навиворіт”. Сміливий мандрівник Дмитро Комаров продовжить досліджувати найвіддаленіші куточки Китаю, де прадавні традиції і консервативні погляди тісно сплітаються з технологіями майбутнього.

Що чекає на глядачів у новому сезоні, та у які пригоди потрапить команда “Світу навиворіт”, Дмитро Комаров розповів у студії ранкового шоу “Сніданок з 1+1”.

Всі випуски програми команда тревел-шоу встигла зняти ще до початку карантину та світової пандемії, завершивши експедицію до Китаю у грудні 2019 року. Як зізнався Дмитро Комаров, його настільки вразила Піднебесна, що він міг би зняти навіть не два сезони, а чотири. 

“Китаю вдається фантастичними кроками йти у майбутнє. Наприклад, там знаходиться другий по висоті у світі хмарочос. А от поруч з ним — ринок традиційної медицини, де продаються сушені жаби, змії, живі скорпіони. Ось так вони бережуть свої традиції”, — прокоментував Дмитро у студії “Сніданку з 1+1”.

У Піднебесній команда “Світу навиворіт” знайшла ексклюзиви, які не показував ще ніхто в світі. У продовженні китайського сезону Дмитро Комаров та Олександр Дмитрієв будуть жити в юртах, їздити верхи на верблюдах при температурі мінус 42 градуси, а також покажуть неймовірні племена та традиції, в існування яких в ХХІ столітті складно повірити.

“Буде дуже багато екстриму, небезпеки і неймовірної суміші традицій та інновацій. У новому сезоні ви побачите — не лякайтеся — клонування! Це вже не міф, а реальність. Ви можете клонувати домашню тварину. Коштує це дуже-дуже дорого. Я запитав, а чи змогли б ви зробити мене? На що мені відповіли, що технологічно складнощів ніяких немає. Абсолютно можливо зробити другого Діму Комарова, а можливо і третього, і четвертого… Також ми куштували жаб — їх тут треба їсти повністю, з головою та лапами “, — розповів мандрівник.

Вже у першій серії нового сезону Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв вирушають на кордон Китаю з Північною Кореєю. Там українські мандрівники випробують на собі і опанують нову професію — збирачів кедрового горіху. У Китаї цей промисел дуже небезпечний, адже шишки добувають найекстремальнішим і найнезвичайнішим у світі методом: на саморобній повітряній кулі, яку наповнюють вибухонебезпечним газом. 

Це справжня робота-лотерея, на якій чоловіки щодня ризикують своїм життям.

“Цей маленький вибухонебезпечний літальний апарат і божевільний політ я не забуду все своє життя. І ситуацію, яка відбувалася на моїх очах з оператором Олександром Дмитрієвим, про яку він навіть не здогадувався, поки я молився, мій пульс зашкалював, а серце вискакувало з грудей”, — заінтригував небезпечними пригодами Дмитро Комаров.

Дивіться вже сьогодні о 22.45 на “1+1” продовження грандіозного китайського сезону програми “Світ навиворіт” про вражаючу Піднебесну.