• Головна
  • /
  • Без категорії
  • /
  • Десятий містичний прямий ефір «Танців з зірками-4»: Дмитро Дікусар танцюватиме з Ольгою Фреймут, а Санта Дімопулос та Надія Мейхер обміняються партнерами
Танці з зірками

Десятий містичний прямий ефір «Танців з зірками-4»: Дмитро Дікусар танцюватиме з Ольгою Фреймут, а Санта Дімопулос та Надія Мейхер обміняються партнерами

У неділю, 01 листопада, на глядачів телеканалу «1+1» чекає найдраматичніший випуск сезону – у десятому прямому ефірі головного танцювального шоу зіркові пари обміняються партнерами та перевтіляться у містичних героїв.

Традиційно у десятому епізоді шоу «Танці з зірками» пари обмінюються партнерами. Недільний випуск буде присвячений Хелловіну, тож учасники не лише станцюють з новими партнерами, а й перевтіляться у загадкові образи, а паркет проекту перетвориться на містичний готель, у якому і будуть розгортатись всі події. Стало відомо, з ким саме танцюватимуть зірки.

«Чорна пантера» проекту Санта Дімопулос цієї неділі танцюватиме з партнером Надії Мейхер Кирилом Васюком. Учасники на паркеті перевтіляться в образи покоївки та швейцара і виконають фристайл.

Надія Мейхер, у свою чергу, вийде на паркет з Максом Леоновим. Пара приміряє на себе образи містера та місіс Дракули й танцюватиме віденський вальс.

Ольга Фреймут спробує підкорити фокстрот з Дмитром Дікусаром, який минулого ефіру повернувся у проект, аби тимчасово замінити Дмитра Жука. Телеведуча перевтілиться на паркеті у відьму, яка знімає номер зі своїм кавалером у «Містичному готелі «Танців з зірками» – єдиному місці, де їй раді.

Юлія Саніна танцюватиме з Іллею Падзиною ф’южн в образах Ангела та Демона.

Холостяк Сергій Мельник цієї неділі вийде на паркет з Яною Цибульською. Пара перевтілиться у вампірів і танцюватиме пристрасне танго.

А Сергій Танчинець вражатиме глядачів квікстепом разом з Аделіною Делі в образах божевільних клоунів.

Нагадаємо, згідно з нововведеннями, у новому сезоні запрошеними членами журі стають зірки минулих років. Так, у десятому ефірі до трійки суддів приєднається співачка, народна артистка України та переможниця першого оновленого сезону «Танців з зірками» Наталя Могилевська.           

Зустрічатимуть учасників на балконі ведучі ранкового шоу «Сніданок з 1+1» : Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Людмила Барбір та Руслан Сенічкін.

Спеціальними гостями вечора стануть Наталя Могилевська, яка виконає попурі пісень «Місяць» та «Покохала», і фіналіст дев’ятого сезону «Голосу країни» KHAYAT з телепрем’єрою пісні «Темно».

Нагадуємо, щонеділі глядачі можуть підтримати своїх фаворитів. Умови голосування залишаються незмінними: віддати голос глядачі зможуть зателефонувавши, надіславши смс-повідомлення або проголосувавши у додатку«1plus1.video».

З одного мобільного номеру можна зробити 50 дзвінків або надіслати 50 смс, а також можна голосувати за допомогою мобільного додатку «1plus1.video». У ньому доступна функція «Суперголос», яка дорівнює 7 смс повідомленням. Кожен глядач протягом одного ефіру може віддати 50 «Суперголосів» за одного учасника.

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».