• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • Анатолій Анатоліч коментуватиме ніч «Оскара»® на каналі «Україна»

Анатолій Анатоліч коментуватиме ніч «Оскара»® на каналі «Україна»

У ніч з 9 на 10 лютого о 1:30 телеканал «Україна» покаже ексклюзивну пряму трансляцію 92-ї церемонії вручення найпрестижнішої кінопремії світу «Оскар»®. Протягом ночі грандіозну подію коментуватиме ведучий програми «Ранок з Україною» Анатолій Анатоліч.

Зірка ранкового ефіру на каналі «Україна» Анатолій Анатоліч вперше приєднається до команди професіоналів, яка протягом семи років надає українським глядачам унікальну можливість – стати свідками наймасштабнішого дійства світового кінематографу.

За словами телеведучого, пропозицію коментувати церемонію «Оскар» в Україні він отримав під час візиту в знакове місце в Сполучених Штатах Америки. Анатолій Анатоліч досі дивується такому збігу обставин.

«Це містичний збіг, але мені зателефонували з телеканалу «Україна» і запропонували бути коментатором «Оскара» в Україні в той момент, коли я снідав у ресторані Jimmy’s Dinner у північній частині міста Маямі. Саме в цьому ресторані знімали фільм «Місячне сяйво», який у 2017 році отримав «Оскар» як кращий фільм року, – ділиться враженнями Анатолій Анатоліч. – Це було неймовірно – я був шокований пропозицією і цим збігом обставин. Як таке можливо? Для мене велика честь бути причетним до легендарної церемонії вручення «Оскара-2020» у нашій країні».

Зараз телеведучий весь вільний час присвячує підготовці до церемонії – знайомиться ближче з номінантами, переглядає стрічки, які претендують на заповітні статуетки, вивчає усі деталі кінопремії.